Повечето хора ходят на фитнес, за да тренират на спокойствие,

...
Повечето хора ходят на фитнес, за да тренират на спокойствие,
Коментари Харесай

`Имам нужда от бодигард за £2,2k, за да спра мъжете да ме нападат във фитнеса`

Повечето хора вървят на фитнес, с цел да упражняват на мира, само че една жена твърди, че не може да направи това, както всякога мъже я атакуват - тъй че тя реши, че телохранителят е единственото нещо, което ще ги спре.

38-годишният модел Моника Хулд върви на фитнес най-малко пет пъти седмично, само че споделя, че е „ толкоз hot “, че когато е заета да извайва усъвършенстваната си във фитнеса физика, мъжете са заети да се пробват да флиртуват с нея и да привлекат вниманието й сред упражненията.

Тя призна, че харесва вниманието, само че от време на време й се желае просто да може да продължи с тренировката си на мира, вместо да се разсейва - само че хубостта й пречи.

За да се пребори с вниманието, Моника сподели, че ще вземе телохранител от £2200 на месец, с цел да може да излиза и да се разхожда, без да бъде доближена.

Моника сподели: „ Тренирането и упражненията са извънредно значими за мен защото го върша освен за физическото си здраве, само че и за психическото си благоденствие. Получавам удари в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР