Повечето фенове на Samsung са доста доволни от новите смартфони

...
Повечето фенове на Samsung са доста доволни от новите смартфони
Коментари Харесай

Какви проблеми има със сензора за пръстов отпечатък на Galaxy S10


Повечето почитатели на Samsung са много удовлетворени от новите смарт телефони Galaxy S10 , които компанията показа неотдавна.
 Galaxy S10, S10+ и S10e на Samsung - най-хубавите смарт телефони на марката до момента
Galaxy S10, S10+ и S10e - най-хубавите смарт телефони на Samsung до момента

Страхотен дизайн, доста мощност и доста фотоси

Както постоянно се случва обаче, и тазгодишните модели страдат от избрани бъгове и недостатъци. От разнообразни източници, измежду които и Samsung, научаваме, че новите Galaxy S10 и S10+ имат проблеми със специфичния ултразвуков датчик, който е вграден в екрана им.

Оказва се, че датчикът работи много мъчно и не регистрира отпечатъка , в случай че на пръста ни има драскотина или кожата ни е прекомерно суха.
 Снимка 407893

Samsung неотдавна пусна ъпдейт за телефоните, който сякаш трябваше да оправи обстановката, само че доста консуматори към момента споделят, че изпитват усложнения при отключването на телефона си.

Още по-интересното е, че мнозина оповестяват, че S10 и S10+ работят най-добре, в случай че върху екраните им няма протектор.

Това е много разочароващо, имайки поради, че Samsung за първи път прибавя специфичен протектор в комплектите на телефоните си, точно тъй като е допустимо датчикът за пръстов отпечатък да не работи вярно при съществуването на протектор от различен производител.

От Samsung дават обещание, че не престават да работят по отстраняването на казуса посредством нови ъпдейти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР