Повечето екстериори на самолети изглеждат еднакви – бял фон, удебелени

...
Повечето екстериори на самолети изглеждат еднакви – бял фон, удебелени
Коментари Харесай

Авиокомпания украси самолетите си с бонбонени ивици

Повечето екстериори на самолети наподобяват идентични – бял декор, удебелени букви, лого на компанията.

От време в точния момент обаче някоя самолетна компания облича на машините си "ливрея ", която ги откроява от пакета.

Вземете, да вземем за пример, всички A380 Flying Honu на Nippon Airways, проектирани да наподобяват на ярки цветни костенурки. Или зашеметяващото локално изкуство, което украсява Boeing 787-9 Dreamliner на Qantas.
View this post on Instagram
A post shared by アルケン (@alkenfard)

Германската самолетна компания Condor е най-новият транспортьор, който се причислява към клуба на другите. Флотът му скоро ще бъде оцветен от ярки линии с цвят на бонбони, въодушевени от "плажните чадъри, шезлонги и кърпи ", съгласно самолетната компания.

Condor беше благосъстоятелност на английския туроператор Thomas Cook, който банкрутира през 2019 година Сега самолетната компания сама притегля клиенти с новия си образ, оповестява CNN.

Цветните линии, проектирани от берлинската креативна организация Vision Alphabet, имат за цел да провокират носталгия по минали и неспокойствие за бъдещи ваканции.
View this post on Instagram
A post shared by Condor Airlines (@condorairlines)

Има пет цветови разновидността: сините линии съставляват морето, жълтите припомнят за слънцето, аленото е „ пристрастеност “, ​​а зеленото „ остров “. Бежово-златната линия би трябвало да накара пасажерите да мислят за песъчлив плаж, съгласно Condor.

Авиокомпанията показва още, че линиите също по този начин съставляват „ разнообразието от посетители, чиновници и множеството благоприятни условия да откриете света с превозвача “.

Според Ралф Текентруп, основен изпълнителен шеф на Condor, цветните линии са „ новата запазена марка на самолетната компания “. Съответно, освен екстериорът на самолетите е преосмислен. Логото на Condor в акаунта му в обществените медии към този момент е украсено с линии, те ще участват и на бордните карти и предметите, изпозвани по време на полет, като да вземем за пример одеяла.

От Condor дават обещание, че униформите на екипажа също да "заблестят в новия дизайн ".
View this post on Instagram
A post shared by Condor Airlines (@condorairlines)

Първият аероплан в райе на самолетната компания към този момент излетя - A321, обагрен в жълти линии, излетя от Франкфурт, Германия за Лансароте - един от испанските Канарски острови, по обяд на 5 април.

Condor има над 50 самолета във флота си и дава обещание, че по-голямата част от тях ще бъде боядисана до 2024 година

Очаквайте да видите шест от самолетите с райета в употреба това лято, като те ще летят до разнообразни дестинации, в това число Канарските острови, Гърция и Египет.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР