Повечето британски издания в четвъртък акцентират върху изявленията на лидера

...
Повечето британски издания в четвъртък акцентират върху изявленията на лидера
Коментари Харесай

Британските консерватори се опитват да привлекат избирателите на Фараж

Повечето английски издания в четвъртък подчертават върху изказванията на водача на Камарата на общините Джейкъб Рийс-Мог на обществена демонстрация в редакцията на вестник " Телеграф " през вчерашния ден.

" Телеграф " цитира апела на Рийс-Мог към гласоподавателите на Партията на Брекзита на Найджъл Фараж да се приобщят още веднъж към консерваторите, откакто Обединеното кралство напусне Европейски Съюз.

Видният реакционер, който има за задача да прокарва политиката на държавното управление в Народното събрание, дал висока оценка на Фараж като най-важната политическа фигура отвън Народното събрание през последните 30 години и като човек, на който последователите на Брекзит " дължат доста ".

Същевременно Рийс-Мог напомнил на поддръжниците на консерваторите и на Партията на Брекзита, че те желаят едно и също нещо - излизане от Европейски Съюз - само че при делене на гласовете рискуват да оказват помощ на лейбъристите да завоюват парламентарните избори. Вот за Партията на Брекзита би бил " на процедура избор за Джереми Корбин ", предизвестил той.

Таблоидът " Експрес " акцентира прогнозата на Рийс-Мог, че Фараж ще заеме държавен пост. На въпрос на водещия публицист дали Фараж би заел някакъв пост в кабинета на премиера Борис Джонсън, Рийс-Мог дал отговор: " Той [Фараж] промени Обединеното кралство както никой различен, който в никакъв случай не е бил в Народното събрание. Нямам поради Европейския парламент; имам поради верния парламент, английския парламент ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР