Повечето британски гласоподаватели, които одобряват Brexit, заявиха в анкета, публикувана

...
Повечето британски гласоподаватели, които одобряват Brexit, заявиха в анкета, публикувана
Коментари Харесай

Британците, които искат Brexit, го поставят над целостта на страната си

Повечето английски гласоподаватели, които утвърждават Brexit, обявиха в анкета, оповестена в понеделник, че съгласно тях е по-важно за страната им да излезе от Европейския съюз(ЕС), в сравнение с Обединеното кралство да остане в сегашните си граници, заяви телевизия Sky News.
Сред гласоподавателите, подкрепящи Brexit, цели 41% са съгласни, че излизането на Шотландия от Обединеното кралство може да бъде нещо положително, в случай че това значи, че Англия ще напусне Европейски Съюз, до момента в който едвам 18% от тях показват, че не биха подкрепили сходен сюжет.
В случай на възможна самостоятелност на Уелс, 28% от тези интервюирани британци декларират, че това е цена, която си коства да бъде платена, в случай че в последна сметка се реализира Brexit, до момента в който 26% не са на това мнение. Междувременно 25% от тях показват, че няма да имат нищо срещу Северна Ирландия да стане част от Република Ирландия, в случай че това ще значи, че Обединеното кралство може да излезе от Европейски Съюз, до момента в който 19% са срещу сходен предполагаем сюжет.
Освен това 40% от всички гласоподаватели в Обединеното кралство показват, че те считат, че Brexit усилва възможностите Шотландия да се отдели от Обединеното кралство и да стане самостоятелна страна.
Професор Том Девайн от Университета в Единбург сподели пред малкия екран, че в дебата за бъдещето на Шотландия и бъдещето на Обединеното кралство британският националистически глас ще бъде най-силен. 
" Винаги съм считал, че в случай че съюзът стигне до своя край, той ще свърши поради британското равнодушие или неприязън ", сподели той. " Мисля, че сега евентуално има повече равнодушие, в сравнение с неприязън, само че има малко подозрение, че това е запазена марка на британския шовинизъм. В прочут смисъл не се интересува дали Шотландия продължава в съюза или не. "  
Англия беше главно зад вота за Brexit и е основна за запазването на Обединеното кралство. Ако най-големият и мощен сътрудник на кралството реши, че няма бъдеще, то няма да има такова, разясняват наблюдаващи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР