Повечето болници в Словения запазиха някои ковид мерки, след като

...
Повечето болници в Словения запазиха някои ковид мерки, след като
Коментари Харесай

Болниците в Словения запазват някои мерки срещу КОВИД-19

Повечето лечебни заведения в Словения резервираха някои коронавирус ограничения, откакто държавното управление анулира всички ограничавания против разпространяването на ковид тази седмица, съобщи организация СТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31584
Много от болничните заведения към момента изискват носенето на защитни маски, а също по този начин някои лечебни заведения към момента имат много прецизни правила за визитите.

В университетската болница в  Любляна, най-голямата в страната, към момента се предлага на пациентите да носят маски, да хигиенизират ръцете си и да съблюдават физическа отдалеченост, изключително хората с хронични болести.

Маските са наложителни и за здравните експерти, когато са в контакт с пациенти, както и за тези в чакални или други общи елементи или хирургии.

Пациентите, които имат признаци на респираторна зараза, също би трябвало да носят маска, както и съпътстващите ги, когато са в болничните стаи и спазването на отдалеченост не е допустимо.

Университетската болница в Марибор, втората по величина в страната, също предлага носенето на маски, което обаче е наложително за личния състав, който влиза в директен контакт с пациентите.

" Уверяваме се, че ръцете са дезинфекцирани. Продължихме да тестваме пациентите преди постъпване в болница и от време на време по време на хоспитализацията, " споделиха от болничното заведение.

Пациентите с температура или признаци на респираторни инфекции са помолени да не влизат в пространствата на болничното заведение, а първо да се обадят в клиниката, където имат уречен час. Това предписание не важи за пациенти, идващи в Бърза помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР