Повечето автомобили, които се препоръчват за зимни приключения са от

...
Повечето автомобили, които се препоръчват за зимни приключения са от
Коментари Харесай

Една различна кола за зимата за около 20 000 лв.

Повечето коли, които се предлагат за зимни завършения са от вида на така наречен паркетни всъдеходи. Те са идеални за ски ваканции и леки пресечени местности и неслучайно са толкоз известни, както у нас, по този начин и в Европа.

Сега обаче ще ви обърнем внимание на един различен автомобил, който е по-голям и по-комфортен от горепосочените кросоувъри, а в това време предлага аналогична проходимост. Става дума за Mercedes-Benz R-Klasse.



Потресаващо грозна (особено преди фейслифта) и с тежестта на слон, R-класата е основана за дълги пътувания. Побира 5, 6 или 7 души (в взаимозависимост от конфигурацията) и употребява всичко хубаво от Mercedes, в това число огромен избор от V6 и V8 мотори.

Както и 4-Matic системата за двойно предаване, с която съвсем всички R-класи са оборудвани. Заради високата им цена като нови са били натоварени и с премного екстри. 2015 е последната година на производството им и цените на R-класите стартират стремително да падат.



Големият им плюс е в отличния комфорт и големия вътрешен размер, минусът са експлоатационните разноски – харчи доста, а сметките от сервиза са надалеч от пренебрежимото. За зимата обаче е идеална за огромна компания бордисти, да вземем за пример. Какви R-Klasse се продават у нас, вижте ТУК .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР