Повечето актьори вероятно биха се радвали да получат роля в

...
Повечето актьори вероятно биха се радвали да получат роля в
Коментари Харесай

Каръците, които отказаха роли в Game of Thrones

Повечето артисти евентуално биха се радвали да получат роля в Игра на тронове. Доста звезди са се опитвали да реализират това, само че без огромен триумф.

Но е имало и други. Не са един и двама артистите, които са били поканени в паметния сериал на НВО, само че са отказали. Причините са разнообразни. Някои са се отказали, тъй като парите били малко. Други - поради изтощителния снимачен график. А трети - просто тъй като не са вярвали в триумфа на историята, въодушевена от " Песен за огън и лед " на Джордж Р. Р. Мартин.

Тамзин Мърчант

Преди Емилия Кларк да получи интернационалната си популярност като Денерис Таргариен, Тамзин Мърчант бе първоначално избрана за Майка на драконите в истинския, неизлъчван първи епизод.

Първата версия на пилотния епизод била, съгласно сценаристите Д. Б. Вайс и Давид Бениоф, " голям проблем " и 90 % от нея трябвало да бъде пренаправена. " Имахме страхотната опция, когато от HBO взеха решение да продължат поредицата, макар всичките проблеми с пилотния епизод. Получихме шанса да се върнем назад и да го пренапишем ".

Когато HBO възобновява снимането, Мърчант отпада от плана заради " неразбираеми аргументи " и минава към сериала " Салем ", отстъпвайки сцената на Кларк.

Дженифър Или

Мърчант не е единствената звезда, отстъпила от сериала след проблемите с първичния пилотен епизод. Звездата от " Гордост и предубеждения " Дженифър Или също е взела участие в Game of Thrones. В първата версия на първия епизод тя е Катлин Старк, само че се отхвърля ot сериала тъй като не можела да вмести в графика си повторните фотоси.

След отдръпването си от Game of Thrones тя взе участие във филми като " Речта на краля ", " Агенти на ориста " и " Враг номер едно ". Също по този начин получава роля в телевизионният сериал " Един талантлив човек ", тъй че кариерата й не е потърпевша кой знае какъв брой поради решението й да пропусне ролята, която в последна сметка отива при Мишел Феърли.

Джейми Кембъл Бауър

Още един артист от истинския първи епизод, който е изнемощял е Джейми Кембъл Бауър. Той е взел участие също в " Здрач " и " Хари Потър ". Неговата роля е била на Ваймар Ройс от Нощния пазач. Но когато излязъл графикът за повторните фотоси се оказал недосегаем. Около същото това време артистът взел участие в сериала " Камелот " и се подготвял за основна роля във кино лентата " Реликвите на смъртните ".

Ваймар Ройс е сменен от Роб Остлер. Това надали е довело до огромен срив в кариерата му, тъй като по този начин или другояче, тъй като Ройс е погубен още във въвеждащата сцена.

Брайън Кокс

Имайки поради впечатляващата му кариера, Шотландският артист Брайън Кокс наподобява като добър избор за някой от царете на Седемте Кралства и някой от шоуто евентуално е споделял това мнение.

И до момента не се знае за кой облик е бил очакван той, само че Кокс признава, че му е била препоръчана роля първоначално, само че той отказал поради ниска заплата. Той споделя пред Vodzilla: "...глупаво отхвърлих в ранните дни, тъй като не предлагаха задоволително пари. Сега имат повече пари. Бях малоумен. Аз бях малоумен, отводът беше малоумен, тъй като в този момент съм изцяло привързан ". 

Доминик Уест

Въпреки че не е несъмнено за коя роля е бил определен в началото, мнозина подозират, че звездата от " Аферата " е трябвало да бъде Манс Рейдър, някогашният брат от Нощния пазач, станал прочут като " Краля оттатък Стената ", откакто се причислява към Свободния народ.

Каквато и да е била ролята, Уест декларира пред Huffington Post, че трябвало да откаже " прелестната роля " заради фамилни аргументи.

" Беше ми препоръчано нещо в " Игра на тронове " и за съжеление не го бях гледал, само че племенникът ми и татко му ми споделиха:

" Боже, това е единственият популярен филм сега! " И аз се почувствах извънредно, тъй като таман им бях отказал... Беше добра роля, прелестна роля и ще скърбя... "

Джилиан Андерсън

Джилиан Андерсън (Съли от " Досиетата Х " )  също е трябвала да каже " Не, благодаря! " на шанса си в " Игра на тронове " заради отговорностите си като родител.

И до момента в който тя не е споделила коя роля е можело да й бъде препоръчана, мнозина считат, че заради червените й кичури е добър избор за Мелисандра, Червената жрица.

Джонатан Прайс

Феновете на сериала безспорно ще разпознаят Прайс като артистът, въплътил двуличния Върховен врабец в пети и шести сезон. Но вярвате ли или не, той в действителност е бил поканен да взе участие във кино лентата дълго преди този момент - и е отказал.

Това, което по-късно го е предиздвикало да размишления, са личността и наличието на Върховния врабец.

Пердита Уийкс

Актрисата от " Династията на Тюдорите " и " Страшната Пени " е била определена да играе като Розлин Фрей, брачната половинка на Едмюр Тъли, само че се отхвърля заради отдадеността си към друга поредност - " Еретиците " - и нуждата да бъде 6 месеца във Румъния. Появява се един проблем обаче - Румънското държавно управление не им разрешава да снимат кино лентата и целият план се проваля по този начин или другояче.

Уийкс споделя пред The Daily Mail: " Отхвърлих участие в " Игра на тронове ", с цел да взема ролята и даже се молех на продуцентите, откакто чух новините за Румъния, само че към този момент беше прекомерно късно. "

В последна сметка ролята отива при Александра Даулинг, само че Уийкс не е пропуснала толкоз доста. Героинята й взе участие единствено в един епизод и отсъства даже при повторната поява на брачна половинка й в сезон 6.

Рей Стивънсън

Ирландецът Рей Стивънсън също е имал шанса да взе участие в първите епизоди на шоуто, само че той декларира пред Movies.com, че е отказал, тъй като не е желал да се причислява към телевизионната сцена по това време.

Лили Алън

Яра и Теон Грейджой, които са брат и сестра във кино лентата, е трябвало да бъдат изиграни от артисти, които са брат и сестра и в живота.

Певицата Лили Алън обаче отхвърля ролята на Яра Грейджой, за разлика от брат си Алфи Алън, който взима ролята на Теон Грейджой, поради сцената на коня, в която той е щял да я опипва. Когато схваща какво включва присъединяване й, тя споделя " Не, благодаря! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР