Повече тенис фенове в повече държави от когато и да

...
Повече тенис фенове в повече държави от когато и да
Коментари Харесай

Евроспорт излъчва ексклузивно „Уимбълдън“ за повече фенове от всякога

Повече тенис почитатели допълнително страни от когато и да било ще могат да следят онлайн перлата в короната на Големия шлем - „ Уимбълдън ", с помощта на Евроспорт.

За пръв път Евроспорт ще излъчи конкуренцията в 34 страни, измежду които извънредно на няколко основни пазара като България, Белгия, Холандия, Румъния, Русия и Швеция, предоставяйки опция на почитателите да наблюдават онлайн мачовете на своите национални любимци, измежду които и Григор Димитров.

Наред с обширното покритие на шампионата по Евроспорт 1 и Евроспорт 2, безусловно всички мачове от всеки един корт ще бъдат налични на Eurosport Player. Това значи, че почитателите ще получат над 250 часа живо покритие от кортовете, налични от всяко устройство, без значение къде се намират.

За да направи прекарването за последователите на тениса още по-вълнуващо и завладяващо, Евроспорт ще излъчи във всичките 34 страни и квалификационната конкуренция от Роухямптън, която стартира от понеделник (26 юни), седмица преди мачовете от главната скица на шампионата.

Глобалният дипломат на Евроспорт и седемкратен първенец от Големия шлем Матс Виландер още веднъж ще води своя студийна стратегия от централния корт на SW19, която ще включва изявленията с огромните спечелили и изгубили. Наред с това, в предаването „ Денят на Матс " Виландер ще дава на милионите почитатели своите забавни гледни точки и задълбочени разбори.

В извънредно сполучливата за тенис излъчванията година дотук, Евроспорт регистрира 20,7-милионна публика пред тв приемниците по време на финала на „ Аустрелиън оупън " сред Роджър Федерер и Рафаел Надал. Това направи дуела най-рейтинговия тенис мач в историята и второто най-гледано спортно събитие в ефира на Евроспорт за всички времена. През предходната седмица Евроспорт разгласи 18% растеж на аудиторията, следила „ Ролан Гарос ", в съпоставяне със същия интервал 12 месеца по-рано.

„ Нашата тактика е да осигурим на почитателите извънредно и качествено наличие от най-важните спортни събития, които да превърнем в налични от всяко устройство ", сподели изпълнителният шеф на Евроспорт Питър Хътън. „ Благодарение на усъвършенстваното ни съглашение с All-England Lawn Tennis Club, ние можем да предоставим всички шампионати от Големия шлем на нашите платформи в минимум 34 европейски страни, правейки Европа мечтаната дестинация за почитателите, които желаят да гледат най-хубавите тенисисти в света ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР