Повече от половин милион израелски граждани вече са имунизирани с

...
Повече от половин милион израелски граждани вече са имунизирани с
Коментари Харесай

Повече от половин милион израелци са имунизирани с четвърта доза ваксина срещу COVID-19

Повече от половин милион израелски жители към този момент са ваксинирани с четвърта доза ваксина против КОВИД-19. Това заяви през вчерашния ден министър председателят Нафтали Бенет на седмично съвещание на държавното управление на страната, представен от ТАСС.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 483
" С четвърта доза ваксина към този момент са ваксинирани повече от половин милион пълнолетни жители, което е голямо достижение. Това е най-високкият индикатор в света ", цитира думите на премиера неговата канцелария. " Радвам се да ви оповестя, че към края на (следващата) седмица в Израел ще дойде още една огромна партида от препарата на " Пфайзер ", добави Бенет и за следващ път прикани израелците да се имунизират.

Премиерът заяви също по този начин, че правителстовот е " осигурило идването на милиони спомагателни антигенни проби " и " обезпечава оптимално вероятната отбрана на старческите домове ". " Зная, че тези седмици са сложни, само че дружно ще се оправим, по този начин както се справихме с разновидността Омикрон, това няма да трае постоянно ", заключи Бенет, представен от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 483   Откривателката на Омикрон разкри какви са признаците и по кое време да се тестваме  Откривателката на Омикрон разкри какви са признаците и по кое време да се тестваме  Пекин стяга разпоредбите за идващи преди олимпиадата Пекин стяга разпоредбите за идващи преди олимпиадата  Зачестяват случаите на Омикрон в Египет Зачестяват случаите на Омикрон в Египет
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР