Повече от пикантен слух обикаля коридорите на Нова телевизия, научи

...
Повече от пикантен слух обикаля коридорите на Нова телевизия, научи
Коментари Харесай

Примерен съпруг ли?! Захари Бахаров минал Зейнеб, докато Диана дундуркала второто им дете

Повече от лют слух обикаля коридорите на Нова телевизия, научи HotArena.

Точно когато си помислиш, че някои неточности са добре забравени, тъкмо тогава те изплуват на повърхността. В това се е убедил водещият на " Националната лотария " Захари Бахаров. Навсякъде той е представян като неприкрит работохолик, който дели времето си единствено сред професионалните задължения и фамилията си. А за обичаните си хора е същински безрезервен и любящ. 

Но, не звучи ли прекомерно хубаво, с цел да е истина?! Да, тъкмо по този начин, Захари е мъж като всички други. А, както знаем, на множеството са им слаби ангелите. Затова и Бахаров крие в близкото си синало скандална невярност, която лъсва на бял свят към две години по-късно. 

Името на гологлавия артист най-неочаквано бе забъркано с това на красивата Зейнеб Маджурова. Двамата работят в Нова телевизия и постоянно се засичат коридорите на медиата. Оказва се, обаче, че напълно инцидентно са се засекли в едно легло. И то няколко пъти!

И май-май аферата им не е добре забравено минало. Наскоро двамата някогашни любовници са били засечени да се карат на всеослушание пред постройката на Нова. Зейнеб била по-бясната от двамата и даже засегнала Захари на тематика мъжко достойноство. Тази сценка дала още едно ркасноречиво доказателство, че сред двамата е имало нещо, и то много горещо!

Говори се, че заварката сред водещите е станала напълно скоро след раждането на второто дете на Бахаров. И до момента в който брачната половинка му Диана е кърмила и сменяла памперси, пресният баща е мачкал чаршафите с туркинята. Това не е толкоз изненадващо за Маджурова, която има лековат манталитет, когато става въпрос за връзки със мощния пол. Но несъмнено слухът на изневярата срина имиджа на Захари като мъж на място.

Това не е първото кръшване на артиста от пътя на моногамния фамилен живот. Преди 5-6 години той имаше взема-даване с Яна Грудева. Тогава едва-едва съумя да възвърне връзки си с Диана Алексиева. Дори двамата взеха решение да си създадат второ дете, което да скрепи любовта им. Но, скоро след появяването му, Бахари още веднъж поставил рога на Диди, написа " Таблоид ".

Но дамата на Захари не е тъпа, нищо че е русокоска! Тя има развъртян нюх за това до какъв брой й е правилен той. Така че нищо чудно още по време на самата случка да е надушила, че има нещо сред артиста и Зейнеб. А очевидно поради гузната си съвест в този момент той я глези като принцеса и се пробва с пари да откупи греховете си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР