Повече от очевидно, е че от EA Sports се стараят

...
Повече от очевидно, е че от EA Sports се стараят
Коментари Харесай

Новия Пач 1.10 За FIFA 20 Е Вече Тук - Какво Да Очакваме?



Повече от явно, е че от EA Sports се стараят да вдигнат летвата оптимално високо с всяко ново издание на най-успешния футболен симулатор изощбо – FIFA. Това обаче не постоянно е елементарно имайки поради доста съществено отпор, който от Konami дават с тяхната също много сполучлива поредност Pro Evolution Soccer. Именно по тази причина от EA не могат да си разрешат лукса просто да пуснат ново заглавие и да го оставят непокътнато цяла година или с други думи до излизането на идната игра от поредицата.

Затова надали някой се изненада от доста скоростния ъпдейт, който FIFA 20 получи безусловно дни след формалното излизане на бял свят на 27-то издание на играта. Основните аргументи за този ъпдейт бяха бъгове в AI-то обвързвано с кариерния и Volte режимите на игра. Този гаф на ЕА обаче към този момент е в предишното, като към този момент сме очевидци на пач 1.10, който идва с редица усъвършенствания касаещи разнообразни аспекти от FIFA 20. На първо място е редно да отбележим, че от компанията производител не престават да се стараят виртуалните превъплъщения на футболистите да наподобяват на своите същински облици.

Съответно, този пач идва с 29 нови попълнение по отношение на по този начин наречените Star Heads, което е термина употребен за достоверните лица на футболистите в играта. Сега, някои и от тези 29 футболисти, които към този момент са с надалеч по-реалистична визия да са от много незнайни тимове, като мексиканския У.Н.А.М. и някакъв чилийски клуб, за който едва ли в миналото е чувал. Въпреки това някои футболисти от водещи европейски шампионати също са получили своите заслужени in-game фейслифтове.

Най-много играчи, които към този момент имат своите Star Heads пък са от британската Висша Лига, като максимален брой футболисти с ъпдейтнати лица има от тима на Астън Вила, чийто коефициент да изпадне от британския хайлайф е 3.25 съгласно съответните коефицинети за залагане от сезон 2019/2020 на Висшата Лига. От EA Sports обаче знаят, че достоверната визия на футболистите е единствено част от триумфа, по тази причина пач 1.10 ни предлага и някои забавни промени в геймплея. Една от тях е понижаване на сензитивността на съдиите по отношение на проявлението на жълт картон за по-дребни нарушавания.



От друга страна, сензитивността на Penalty Kick Reticule-a към този момент е понижена, като това важи за множеството елементи от вратата, в които можете да се задачите. Тази понижена чувствителност обаче не важи в случай че се задачите доста покрай някоя греда. Може би по-важна смяна касаеща геймплея обаче, е че към този момент навлизането в алената зона по отношение на силата на осъществяване на директни свободни удари по-скоро би довела до неопределено осъществяване вместо гол, както бе в някои случаи досега.

Естествено, този пач не подцени и най-популярния режим на игра FUT още прочут, като FIFA Ultimate Team, където можете да включвате и френското крило Франк Рибери, чието виртуално преобразяване неотдавна получи по-реалистична визия в следващия ъпдейт. Съответно, измененията във FUT включват проявлението на Chemistry параметрите в Club tab-a, както и изменящо се в действително време Team Chemistry, когато разглеждате карта на съответен състезател.

В допълнение, от EA най-сетне направиха смяната, за която мнозина играчи приказваха и писаха, а точно възрастта на играча, който създавате в Player Career режима да не е бетонирана на 1999. Вече всеки състезател може да избира годината на раждане на неговия футболист – от 1996-та до 2003-та година. Изобщо, всички тези промени по играта сигурно са добре пристигнали за милионите фенове на FIFA 20 по света, като ще бъде забавно да забележим какви други пачове за именитото заглавие ще излизат отсега нататък.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР