Повече от нас знаят добре какво е да живееш/работиш в

...
Повече от нас знаят добре какво е да живееш/работиш в
Коментари Харесай

Да живееш в по-малко от 20 квадратни метра? Една млада жена разказва как успява

Повече от нас знаят добре какво е да живееш/работиш в тясно пространство, претрупано от движимости.

За някои хора това не е въобще проблем, тъй като съумяват да провеждат живота си по-практично, пазейки само най-нужното.

Такава е историята на Стеф, която живее в град Окланд, в красивата Нова Зеландия. Нейният дребен дом е по-малко от 20 квадратни метра, само че е приспособен да посрещне всички потребности на Стеф.

Виж още:

Младото момиче е последовател на така наречен минимализъм – живееш с малко, само че нужни за оцеляването движимости. По-просто, само че не без крайни ограничения от битови удоволствия.

Окланд е най-големият град в Нова Зеландия. Имотите тук са много скъпи, както и наемите, Стеф обаче е намерила решение на този проблем. 

Виж още: Джино и обичаната му се похвалиха с първи нов дом! Вижте първокласното жилище!

Започнала да търси решения – къде тъкмо да живее – в апартамент или в къща. В последна сметка решила, че желае повече независимост. 

Когато желала да построи своя къща от контейнери, тя схванала, че нейна близка към този момент прави дребен дом в Нова Зеландия, отговарящ на условията на Стеф. 

Къщата, както се вижда от фотосите, е с неповторим дизайн. 

Къщата предлага доста отворени и необятни пространства, въпреки и да ви се коства прекомерно тясно. 

Целият живот на Стеф е събран тук. Мобилната къщичка също така се намира на отлично място – паркирана е до плаж с красива панорама.


Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР