Повече от нас имаме своите любими ресторанти, които обичаме да

...
Повече от нас имаме своите любими ресторанти, които обичаме да
Коментари Харесай

Международна кухня с доставки до дома

 Повече от нас имаме своите обичани заведения за хранене, които обичаме да посещават, само че от време на време просто ни се желае да си останем у дома и да хапнем на мира. За жал, до неотдавна това беше малко мъчно, защото множеството заведения за хранене имаха проблем с доставката. Едни не доставяха въобще, други пък се постанова да чакаш прекомерно дълго.

Отскоро обаче това много се промени. Може би сте забелязали рекламите на Foodpanda, които вървят с цялостна мощ. Е, тъкмо тази платформа оказва помощ на много варненци да си хапнат, както би трябвало.

Днес обаче желаеме да се спрем на нещо по-интересно. Колко разнообразни заведения за хранене можем да намерим, които да не са с обичайното българско меню? Предлага ли Варна многообразие от кухни и то с доставка до у дома? Нека забележим!

Европейска кухня

Да стартираме с допустимо най-ниската топка – кухня от Европа. Обикновено за такава считаме общата средиземноморска кухня, само че всичко италианско, френско, гръцко и испанско също би попаднало тук.

Естествено, когато става въпрос за храна за у дома Варна предлага многообразие от пицарии, само че те са по-скоро нещо общоприетоо. С малко търсене обаче откриваме прясна паста и даже британски сандвичи. Френските десерти също намират място на платформата, тъй че в общи линии можете да си спретнете един европейски обяд относително елементарно.

Има и доста разнообразни средиземноморски ястия с риба и морски блага, което също е преимущество. Освен това открихме и вегетариански варианти, което демонстрира, че всички потребности са покрити. Но европейската кухня е по-позната и е предстоящо да има такива оферти. Нека забележим какво по-екзотично има.

Международни оферти

С малко по-внимателно търсене открихме индийска кухня и то с значително разновидности за обяд и вечеря. Арабските оферти също не липсват, а в действителност изненадват с разнообразието си. Можете свободно да си поръчате неща, които евентуално в никакъв случай не сте опитвали преди.

Естествено, китайската кухня също е налице, само че тя по-скоро спада към по-познатите. Но с изключение на известните тестени и пържени неща в нея, има и много азиатски супи и ястия с меса, които могат да ви изненадат. Сред азиатските предложение ще откриете и обичаното на доста от нас японско суши.

Не можем да пропуснем и американските бургери, които от ден на ден навлизат по нашите географски ширини. Те напряко са се трансформирали в изкуство и почтено казано наподобяват много изкушаващо.

В общи линии можем да кажем, че Варна има доста какво да предложи и към този момент умерено можете да се насладите на страхотна кухня у дома, без да се постанова да посещавате заведения за хранене. И всичко това идва на същите цени (а от време на време и по-ниски) като тези, които ще намерите в самите заведения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР