Повече от месец след дебаркирането на лидера на Демократична България

...
Повече от месец след дебаркирането на лидера на Демократична България
Коментари Харесай

Кога пясъкът край Доган сарай от нива ще стане плаж


Повече от месец след " дебаркирането " на водача на " Демократична България " Христо Иванов на плажа Росенец край лятната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган той продължава да попада като " земеделска земя " в кадастралните карти.

Новият министър на туризма Марияна Николова е открила очевидното, че пясъкът не е равнища, а плаж и е поискала от изпълнителния шеф на Агенцията по кадастъра да го нанесе на картите. Това излиза наяве от отговора на Министерството на туризма до общинския консултант от " Демократична България " от Бургас Димитър Найденов. Той е оповестен на Facebook страницата му.

Кога обаче плажът ще стане плаж на кадастралната карта, към този момент остава без отговор.

Към момента на кадастралната карта плажът, на който стотици бургазлии са плажували още като деца, се води земеделска земя. До акцията на Иванов достъпът до плажа беше неразрешен, а гардове на НСО, които охраняват имението на Доган, не допускаха никой да припари там.

Сега поданици и посетители на Бургас към този момент свободно стигат до морския бряг. Проведе се даже всеобщо плажуване и бийч празненство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР