Повече от година Мария Игнатова и Димитър Рачков криха раздялата

...
Повече от година Мария Игнатова и Димитър Рачков криха раздялата
Коментари Харесай

Мария Игнатова бърше сълзи след раздялата с Рачков! Двамата заработили 2 млн. лева, а след края...

Повече от година Мария Игнатова и Димитър Рачков криха раздялата си. След общественото обявяване на комика за края на 8-годишната им връзка внезапно секнали офертите към звездната двойка за халтури и частни празненства, написа " Уикенд ". Двамата проработили 2 милиона лв., преди да си кажат " довиждане ", сочат данни, изнесени в Търговския указател. Фирмата на Рачков, която е единствено за действия отвън уговорките му в малкия екран, е прибрала сумата за няколко години. Халтурите на комика и появяването му в предизборни акции и като водещ на разнообразни фирмени празненства и други джамборета се плащали доста добре. Затова Рачков пожънал огромни финансови триумфи.

Само за 2015 година компанията на комика отчела колосалната облага от 1 млн.лв. Митко освен заработвал в " Господари на ефира ", само че и взел участие в разнообразни рекламни акции, а лицето му грее от билбордове в цялата страна и приканва да си похапнеш в известно заведение или да си купиш марка кафе.

Мария Игнатова прибрала почти същите пари. Според осведомени хонорарът, желан от светската двойка, с цел да води фирмен ваучър, женитба или рожден ден, бил общо 7 бона. Блондинката освен получавала луди пари като водеща на " Господари на ефира " и на " Х Фактор ", само че се занимавала и с търговия. Поне такава е главната активност на компанията й. Какво продава, не е ясно, само че облагата си я бива - половин милион лв. годишно.

Същевременно водещите се занимавали и с тв реклама на матраци и други търговски артикули и водели дружно високоплатени частни празненства. Семейството работело крепко, само че не се глезило с дълги почивки, а натрупало за черни дни. Преди време комикът призна, че двамата се прибирали толкоз изтощени, че даже не си говорели.

След раздялата им обаче ползата към Мария фрапантно понижен, защото клиентите ги наемали най-вече поради комика. За да избегне драми, Халваджиян направил графика в " Господари на ефира " по този начин, че някогашните да не се засичат. Двамата избягвали да се появяват и на едни и същи празненства. Последната им взаимна изява бе предходната година в " Пееш или лъжеш ", което Игнатова водеше дружно с Ненчо Балабанов. Записът на шоуто обаче бил месеци преди излъчването му.


Снимки: Иван ГРИГОРОВ, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР