Повече от една седмица, след като Кока Кола започна медийна

...
Повече от една седмица, след като Кока Кола започна медийна
Коментари Харесай

Бурни протести в Унгария срещу Кока Кола, рекламираща педерастията СНИМКИ

Повече от една седмица, откакто Кока Кола стартира медийна акция, рекламираща педерастията в Унгария, тя продължава да е отпред в дневния ред в страната. През почивните дни бе извършена проява от неправителствени организации (НПО).

В понеделник протестиращи се пробваха да блокират завода на компанията в Дунахарашти, написа електронното издание Hungary Today, представено от Фокус.

В неделя няколкостотин души, проведени от 230 НПО-та, участваха в проява в Будапеща в поддръжка на рекламната акция на Кока Кола и „ в митинг против проправителствените пропагандни медии “, които „ атакуват хората в неравностойно състояние (сексуалните малцинства и инвалидите) в отговор на постерите на Кока Кола „ Love is Love”.



От друга страна, десният Ми Хазанк продължава да показва против Кока Кола.

След акцията в четвъртък, когато Ласло Тороцкай театрално изля бутилка от напитката върху асфалта пред офисите на компанията и разгласи протест, в понеделник сутринта дребна група, водена от вицепрезидента на партията Елд Нодак, се опита да блокира влизането и излизането от фабриката в Дунахарасти.

Те също по този начин окачиха огромен банер с надпис „ Какво следва? Педофилия? С #LOVEISLOVE? върху нея “.

Новак, наред с други неща, съобщи пред Index, че на гейовете би трябвало да се оказва помощ, вместо те да бъдат насърчавани да бъдат горди от себе си и да им се дават повече права. Според него, да си хомосексуалист е „ да имаш недоброкачествен израстък “, за което би трябвало да се помогне, като добави, че противоположните би трябвало да схванат, че това не е обикновено.

Докато Кока Кола даде обещание да предприеме правни стъпки, от Ми Хазанк също настояха, че ще продължат митингите.

Във вторник на входа на Сегет дясната партия стачкува против фестивала на американските производители на безалкохолни питиета, раздавайки стикери и листовки. Кока Кола е поставила етикети с цвят на дъгата за бутилките си, продавани на фестивалните площадки.

Дуро Дора, заместник-лидер на Ми Хазанк, настоя, че освен Кока Кола, само че и държавното управление е отговорно „ за актуалната обстановка “, като се аргументира, че то е избрало Кока-Кола за собствен първи стратегически сътрудник, давайки й специфични привилегии, като правото на краткотрайна оценка на данъчните закони.

„ Ако държавното управление беше съществено за прекъсването на хомосексуалната агитация, то има опция, да вземем за пример, да отнеме привилегиите, предоставени от съглашението за стратегическо партньорство “, съобщи тя, като добави, че вместо това Кока Кола би трябвало да провежда акция, ориентирана към здравето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР