Повече от две години актьорът Станимир Гъмов няма жена до

...
Повече от две години актьорът Станимир Гъмов няма жена до
Коментари Харесай

НА ДЪНОТО! Алкохолът съсипа Станимир Гъмов

Повече от две години артистът Станимир Гъмов няма жена до себе си. След развода си, кукловодът изкара няколкомесечна връзка със своя колежка от артистичните среди, както и къс флирт с фолк певицата Преслава, само че от този момент персоналният му живот е в безспорен застой, издават негови близки.

Говори се, че Гъмов си поискал през новата година най-накрая да срещне любовта и се заел съществено със задачата да си откри другарка. Актьорът си заречен да ограничи алкохолите запои, които постоянно провел с другари, и да се огледа за някоя подобаваща жена. „ С настъпването на новата година ставам нов човек!”, зарекъл се Станимир, който след развода си по този начин и не завърза съществени връзки с друга, а самотата към този момент му дотегнала.
С някогашната си брачна половинка Ани артистът се раздели след цели 11 години взаимно общуване. Разлъката настъпила по нейно гледище, а той е признавал, че до ден сегашен усеща огромна виновност за неуспеха на брака им.

Гъмов отхвърля да разкрие каква е точната причина за развода, само че съгласно осведомени любовта му към чашката принудила Ани да си стегне багажа и да го напусне.

Драматичните събития в оня миг неизбежно се отразили върху синът им Иван, само че момчето към този момент е привикнало с обстоятелството, че родителите му са разграничени и дори насърчавало татко си да си откри нова половинка. Двамата се виждали най-вече през уикендите и тогава успявали да си поговорят „ по мъжки”. „ Синът ми навлиза в тийнейджърска възраст и дори върти гаджета, а пък аз си заставам самичък. Жените не ме желаят!”, шегувал се Станимир пред другари.

Кукловодът хлътна крепко по фолк певицата Преслава по време на присъединяване им в шоуто „ ВИП Брадър” през 2015 година, само че след края на предаването допирните им точки изчезнаха и всеки пое по пътя си. „ Всичко е в границите на естественото и няма нищо съществено сред нас. Тя си има неин живот, аз – мой”, безапелационен бе Гъмов.

Клюките свързваха името му с това на писателката Яна Борисова, както и с някогашната жена на Юлиан Вергов – Ирина Ялъмова. Говори се, че актрисата Стефания Колева също предходна през леглото му, само че Станимир пази персоналния си живот в загадка и не е афиширал връзка с никоя от изброените. Пред свои близки обаче споделил, че доста му се ще най-накрая да срещне сродна душа и даже да има още едно дете. „ Напоследък съм доста уединен, нуждая се от нови емоции”, разкрил артистът, който осъзнавал, че пиянските му изцепки въздействат отрицателно върху персоналния му живот.
Че артистът има мощно увлечение към бутилката, от дълго време не е загадка за сътрудниците и хората от обкръжението му. Страстта му към радостните питиета се отключила още в зората на кариерата му и през годините му докарала доста главоболия – коствала му освен брака, само че и няколко от по-сериозните му връзки, написа "Уикенд ".

Не стига другото, ами работата му също пострада - през лятото Гъмов получи последно предизвестие от управлението на Столичния куклен спектакъл, което към този момент не можеше да си затваря очите за систематичните му нарушавания на работното място. „ Представленията се проваляха поради него, тъй като или идваше пийнал, или въобще не се явяваше. Ако не спре с изцепките, напълно ще се закопае”, разясняват близки до другояче надарения театрал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР