Повече от час и половина продължи срещата на Стоянка Мутафова

...
Повече от час и половина продължи срещата на Стоянка Мутафова
Коментари Харесай

96-годишната Стоянка Мутафова шашна всички с мечтата си

Повече от час и половина продължи срещата на Стоянка Мутафова с нейните фенове в огромната зала на община Велико Търново. Великата актриса дойде в остарялата столица, с цел да показа биографичната си книга „ Добър вечер столетие мое!”, написана от щерка й Мария Грубешлиева – Муки, по покана на клуб „ Седем”, написа dnesbg.com.

Още първоначално Мутафова не скри вълнението си, че е във Велико Търново и изясни, че свързва града с писателя Емилиян Станев, който е бил неин добър другар. Тя изясни, че е играла и с различен огромен великотърновец – артистът Константин Кисимов.

Госпожа стихийно злополучие, както мнозина назовават 96-годишната актриса, описа на своите фенове за първите си функции, по какъв начин е основан Сатиричният спектакъл. Обясни, че огромната й фантазия е била да играе с Чарли Чаплин. Не е съумяла да излезе на една сцена с него, само че е играла с обичания си сътрудник Георги Калоянчев, който е не по-малко надарен от Чаплин. Хората в залата се интересуваха още коя е обичаната й страна. Не скри, че макар многото триумфи, най-щастлият миг в живота й е обвързван с раждането на щерка й Мария.

Голямата Стоянка Мутафова показа, че не дава България за никоя друга, само че към момента не е изгубила своето любознание и би желала да прегледа Япония, където не е била до в този момент.

Актрисата изясни, че не обича да дава препоръки, само че е добре хората да знаят, че не трябва да се вземат на съществено. Това е толкоз значимо, едвам бъдат великодушни и да простят.

В края на срещата, с изключение на доста овации и фенове, изправени на крайници пред нейния живот и гений, Стоянка Мутафова получи и цветя от името на ръководителя на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов с благопожелание животът и да бъде пъстър като ароматните рози в него.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР