Повече от 7 месеца по-късно откак стана извънредно положението, обострена

...
Повече от 7 месеца по-късно откак стана извънредно положението, обострена
Коментари Харесай

Журналист: Обсъждат да върнат маските на открито, въпреки че случаите не се покачиха значително

Повече от 7 месеца по-късно откак стана изключително ситуацията, обострена обстановката и почти 9 милиарда брифинги, от които може би 5-6 основни, а другите можещи да бъдат известия на пресцентъри, към момента способените органи и институции нямат концепция какво вършат.
В момента разискват дали да върнат маските навън. След като случаите не се повишиха доста от митинги, мачове, заведения, паркове и междублокови беседки, в обществената мрежа Facebook.
 Носенето на маски навън разискват на експертен съвет Носенето на маски навън разискват на експертен съвет
Носенето на маски навън ще бъде разисквано на съвещание на експертните препоръки по епидемиология и инфекциозни заболявания, заяви министъ...
" За 7 месеца явно нямат направени протоколи за деяние, нямат изчерпателен разбор на причинно-следствени връзки, нямат и доверие.
Нямат доверие, тъй като нямат обосновки, взимаха спорни ограничения и разликата сред " не можете да влизате в парка " и " отваряме кръчмите " беше няколко дни при започване на май.
И в този момент разискват някаква мярка, която в действителност е просто такава - някаква. Да има просто. Няма да помогне. Ще нервира хората, само че не революционно, нито ще провокира митинг на някакво съсловие. Ще глобят 20 несретника, които ще си апелират санкциите и ще отпаднат.
Истината е, че не могат да си разрешат някакви основни ограничения. Не могат и да си разрешат да не вършат нищо. Защото нямат доверие. И от над 100 дни им се повтаря най-вече по други въпроси, че обществото няма доверие. Но се показват няколко офиса тролски сметки във фейсбук, омешани от полуграмотни фейсбук-тетки като " останалата част от народа, която им има вяра ". Вярва дръжки.
 Кристиан Кръстев: Не можем да направляваме по какъв начин се съблюдават ограниченията в целия градски превоз Кристиан Кръстев: Не можем да направляваме по какъв начин се съблюдават ограниченията в целия градски превоз
„ Мерките за надзор са в целия градски превоз, само че ние не можем да осигурим контрольори във всяко едно транспортно средство. Зарад...
А като не си заслужил доверие поради стотици образци на корупция, несръчност, променчивост и неистини, ставаш лъжливото овчарче. Което се радва да види трактор. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР