Повече от 600 eкспоната, 54 фирми изложители и над 20

...
Повече от 600 eкспоната, 54 фирми изложители и над 20
Коментари Харесай

Изложение събира край София най-новите товарни автомобили и автобуси

Повече от 600 eкспоната, 54 компании изложители и над 20 министър председатели събира интернационалното ревю TRUCK EXPO 2018, което се открива през днешния ден на летище Лесново край Елин Пелин. На него могат да се видят камиони, рейсове, пикапи, лекотоварни коли, производители на ремаркета, сервизно съоръжение и други.

Сред експонатите са модели на ДАФ, " Форд тръкс ", " Исузу ", МАН, " Мерцедес ", " Рено Тръкс ", " Скания " и " Волво тръкс ". За втора поредна година паралелно до тежкотоварните коли ще бъдат показани и лекотоварните машини на " Форд ", " Исузу ", " Мицубиши ", " Пежо " и " Фолксваген "

За първи път на TRUCK EXPO 2018 ще бъдат показани продуктите на австрийската марка бордови полуремаркета BERGER и френските хладилни полуремаркета CHEREAU.

Сред техническите нововъведения, които ще бъдат показани на ревюто, са разнообразни системи за сигурност, за понижаване на разхода на гориво, за комфорт на водачите, системи за съгласуваност и разработки на мотори с различни горива.

Най-голямото ревю за товарни коли в България ще продължи до 9 юни, като е ситуирано на повърхност от 10 000 квадратни метра. На 7 и 8 юни ревюто ще работи от 10:00 до 18:00 часа, а в събота от 10:00 до 16:00 часа. Входът е безвъзмезден след регистрация на уеб страницата на проявата.

И тази година ще има профилиран тест драйв, който ще даде късмет на всички експерти да се допрян до най-хубавите машини и да тестват опциите и удобствата на новите технологии и съоръжение. За най-малките е очакван детски ъгъл с доста занимания и игри, а всички гости вземат участие в огромната лотария с награди.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР