Повече от 60 години 51. СУ Елисавета Багряна“ има основанието

...
Повече от 60 години 51. СУ Елисавета Багряна“ има основанието
Коментари Харесай

51.СУ в София организира конференция за учителите по природни науки


Повече от 60 години 51. СУ „ Елисавета Багряна “ има основанието да се гордее със стотиците си сполучливо осъществени в живота и кариерата си възпитаници, даващи своя принос в развиването на нашата страна.

С тази убеденост, че върви в вярната посока в образованието на учениците и че употребява съответни способи за образование, 51. СУ има удоволствието да Ви предложения на втората Национална учебна конференция „ Споделени педагогичен практики в преподаването на естествени науки “, която ще се организира на 24 и 25 март в постройката на учебното заведение ул. „ Софийски воин “ № 28.

Заредени от позитивните мнения за предходния конгрес и многочислените запитвания за наново осъществяване, ние, екипът на конференцията, се впускаме в това предизвикателство, с което имаме вяра, че преподаватели по естествени науки от всички краища на България могат да показват своите положителни практики в преподаването и дружно да почерпим нови познания, да заимстваме разнообразни типове инструментариум и на практика знания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР