Повече от 60 английски клуба от долните дивизии на футболната

...
Повече от 60 английски клуба от долните дивизии на футболната
Коментари Харесай

Собственикът на Хъдърсфийлд с мрачни прогнози, очаква изчезването на повече от 60 клуба

Повече от 60 британски клуба от долните дивизии на футболната конструкция в страната може би ще прекратят присъединяване в шампионатите или даже съществуването си, в случай че не бъде основан проект по какъв начин да се лимитират икономическите провали, провокирани от COVID-19. Такова мнение изрече притежателят на Хъдърсфилд Фил Ходжкинсън.

Първенствата в Англия стопираха през март, като тимовете от второто ниво- Лига Чемпиъншип, възобновиха тренировки през днешния ден на дребни групи и чакат зелена светлина за довеждане докрай на сезона.

"Проблемът не е по кое време и по какъв начин ще приключим сезона, а какво ще вършим по-късно. Ако не реализираме някакво съглашение, в случай че не подпишем контракт, моята прогноза е разрушение на футболната пирамида надолу след Чемпиъншип, сподели предприемачът, представен от Радио Би Би Си.

"Има тимове, които ще завършат пътя си, единствено тъй като би трябвало да платят заплатите, налозите, които дължат. Има и такива, които са теглили заеми и ги погасяват съгласно приходите. А в този момент доходи няма да има не се знае какъв брой време напред: няма билети, няма продажби, няма тв-права на същото равнище. Няма да има и огромни прехвърляния заради икономическата застоялост, която се чака ", споделя още Ходжкинсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР