Повече от 580 000 легла, продадени в търговци на дребно,

...
Повече от 580 000 легла, продадени в търговци на дребно,
Коментари Харесай

580 000 легла, продадени в Walmart, Wayfair изтеглени поради счупване по време на употреба

Повече от 580 000 кревати, продадени в търговци на дребно, в това число Walmart, Wayfair и Overstock.com, бяха изтеглени заради отчети, че се счупват по време на приложимост.

Комисията за сигурност на потребителските артикули съобщи в уведомление за изземване, оповестено в четвъртък, че тапицираните платформени рамки за кревати, създадени от Home Design Inc., „ могат да провиснат или да се срутят по време на приложимост, създавайки заплаха от рухване и пострадване на потребителите. “

Базираният в Силвър Лейк, Индиана търговец на едро на мебели съобщи, че е получил 128 сигнала за счупени кревати, в това число 36 неуточнени пострадвания.

Дефектните кревати са били продадени на съответните уеб страници на Walmart, Wayfair и Overstock от юли 2018 година до ноември 2023 година за сред $100 и $300, съгласно CPSC.

На уеб страницата на Home Design Inc. компанията приканва потребителите „ неотложно да спрат да употребяват изтеглените кревати и да се свържат с Home Design Inc. за безвъзмезден ремонтен компл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР