Повече от 50 000 души подписаха петиция, адресирана до германския

...
Повече от 50 000 души подписаха петиция, адресирана до германския
Коментари Харесай

Над 50 000 германци поискаха от Шолц да не доставя тежки оръжия на Украйна

Повече от 50 000 души подписаха петиция, адресирана до немския канцлер Олаф Шолц, призовавайки ги да не доставят тежки оръжия на Украйна.

Петиция-апел до немския канцлер Олаф Шолц с апел да не доставя Киев с тежки оръжия е подписана от над 50 хиляди души, оповестява РИА Новости.

По-рано стана известно, че немските управляващи изследват опцията за изпращане на самоходни гаубици на територията на Украйна. В четвъртък болшинството от депутатите на Бундестага гласоподаваха за документ, който приканва държавното управление да разшири военната помощ за Киев, както и осъжда военните дейности в Украйна. Текстът се базира на нуждата от „ усилване и ускорение на доставката на ефикасни, в това число тежки оръжия и комплицирани системи от Германия в съгласуваност с сътрудниците “.

Преди това Rheinmetall подаде молба до немското държавно управление за позволение да достави Киев с 88 остарели танка Leopard. Преди това той към този момент беше изпратил сходна поръчка за 100 бронетранспортьора Marder.

Вестник ВЗГЛЯД писа, че западните страни, въоръжавайки Украйна с невиждани темпове, оставят личните си армии невъоръжени.

Превод: ПИ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР