Повече от 30 представители и приятели на неправителствената организация Общество

...
Повече от 30 представители и приятели на неправителствената организация Общество
Коментари Харесай

„Общество на промяната” и „Продължаваме промяната” Русе почистиха района на Лесопарк „Липник”

Повече от 30 представители и другари на неправителствената организация „ Общество на смяната “ се включиха в акция „ Световен ден на почистването “ в Русе. Те почистваха в региона на лесопарк „ Липник “. Изборът е подбуден от обстоятелството, че това е едно от обичаните места на младите русенци за отдих. В рамките на няколко часа от НПО-то събраха повече от 150 чувала с боклуци. „ Днес желаеме да дадем образец на нашите деца и имаме вяра, че смяната стартира от дребните неща “, разясниха от основаната при започване на годината организация и приканиха за по-голяма персонална отговорност от всеки.

 „ Нека покажем, че сме задоволително съзрели като общество и можем да бъдем в действителност рационални и честни в ежедневното си държание. Нека се погрижим дружно за природата, тъй като по този начин ще можем да ѝ любуваме по-дълго “, допълват още от „ Общество на смяната “. Те дадоха обещание всяка година да вземат участие в акцията. В самодейността се включиха и претендентите за народни представители от „ Продължаваме промяната “ в Русе. Те допълниха: “Призоваваме всички жители да създадат своя избор сред остарялото и новото. Нека гласуваме според от това дали желаеме да се върнем обратно към проваленото ръководство и Борисовщината или напред към изменена България. ”

 Припомняме, че в границите на няколко месеца от както бяха учредени в края на януари тази година, доброволците от организацията “Общество на смяната ” са взели участие в редица благотворителни планове. По тяхна самодейност се организираха безвъзмездни профилактични прегледи в част от обитаемоте места в региона. Те даваха и денонощни наряди на жп гарата в Русе по време на бежанската рецесия с мигрантите от Украйна и подкрепяха нуждаещите.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР