Повече от 30 български полицаи работят в САЩ. Те, заедно

...
Повече от 30 български полицаи работят в САЩ. Те, заедно
Коментари Харесай

Над 30 българи са полицаи в САЩ и се борят с COVID-19

Повече от 30 български служители на реда работят в Съединени американски щати. Те, дружно със своите сътрудници, са на първа линия в поддържане на реда и битката с ковид, означи БНР.

Сънародниците ни служители на реда са най-вече в Чикаго, където е и най-голямата българска диаспора. Бе основана и Българо-американска полицейска асоциация, написа Novini.bg.

" Избягвайте суматохата, мислете разумно и със здрав разсъдък. Прекратете разпространяването на ковид, като си стоите в къщи. Не забравяйте да благодарите на хората, които работят в тези сложни времена " - това са написали на своята интернет страница членовете на организацията.

Неин ръководител е Марио Вълков. Той служи в Мауи на Хаваите, следователката Диляна Николова е в щата Кентъки,. В шерифския офис на Сарасота във Флорида е шериф Асен Димитров, а офицер Вероника Метанова е в щата Уисконсин, само че остава сред Америка и Родината - работи в Съединени американски щати, само че продължава да играе хокей за националния тим на България, съобщи още Националното радио.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР