Повече от 3 милиона нови последователи в социалните мрежи. С

...
Повече от 3 милиона нови последователи в социалните мрежи. С
Коментари Харесай

Неймар в ПСЖ = 3 милиона нови последователи в социалните мрежи

Повече от 3 милиона нови почитатели в обществените мрежи. С толкоз се е сдобил Неймар от 28 юли насам, когато публично мина в „ Пари Сен Жермен”. 25-годишното украшение, за което парижани заплатиха рекордните 222 млн. евро трансферна сума на „ Барселона”, загря до алено платформите „ Фейсбук”, „ Инстаграм” и „ Туитър”.

Футболните почитатели, които държат под око бразилеца в „ Инстаграм”, са нарастнали с близо 1,5 млн. от момента, в който той сложи подписа си под контракта с ПСЖ. С милион са набъбнали феновете му във „ Фейсбук” и с 500 000 - в „ Туитър”. Само от родината му хората, които са почнали да го следват през последните 18 дни, са нарастнали с половин милион души. Много огромен % нови фенове Неймар е спечелил и във Франция – близо 300 000.

Привличането на 175-сантиметровия голмайстор донесе солидни позитиви и на ПСЖ в обществените мрежи. Сумарно почитателите на формалните профили на френския първенец във „ Фейсбук”, „ Инстаграм” и „ Туитър” са скочили с близо 2 млн. от 28 юли насам.

Най-масово наподобява „ нашествието” на лайкове на страницата на „ Пари Сен Жермен” във „ Фейсбук” (850 000), следвано от „ новодошлите” в профилите на клуба в „ Инстаграм” (750 000) и в „ Туитър” (400 000).

Единственият футболист на планетата, който има повече въздействие от Неймар в света на обществените мрежи и цифровото пространство, е Кристиано Роналдо. Капитанът на европейския първенец Португалия и водач на носителя на трофея в Шампионската лига „ Реал” Мадрид, наподобява недостижим на върха с общо 287 млн. почитатели общо от трите най-популярни платформи.

Губещ в тази ранглиста е Лионел Меси, който от години отхвърля да сътвори собствен акаунт в „ Туитър”. От „ Фейсбук” и „ Инстаграм” кумирът на публиката на „ Барселона” прави 167 млн. фенове, което му отрежда третото място.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР