Повече от 3 месеца след катастрофата край Своге мантинелата в

...
Повече от 3 месеца след катастрофата край Своге мантинелата в
Коментари Харесай

Богдан Милчев: 3 месеца след катастрофата край Своге мантинелата не е сменена

Повече от 3 месеца след злополуката край Своге мантинелата в сектора към момента не е заменена. Това сподели в предаването „ Лице в лице” по bTV Богдан Милчев от Института за пътна сигурност.

Когато комуникирахме с другите институции да оправят мантинелата, получавахме отговора, че се води досъдебно произвеждане и по тази причина тя не може да се постави. Но в това време оправиха и смениха асфалта, сподели Милчев.

Той се обърна персонално към основния прокурор Сотир Цацаров с апел казусът да бъде решен. Надяваме се до Нова година мантинелата да бъде заменена, означи Богдан Милчев.
Пътят София – Своге продължава да крие опасности Проверка на bTV откри редица рискови сектори
Системата „ Бонус – малус” е основана само и единствено да влияе върху държанието на водачите и да открива кой какъв брой е рисков, разяснява той в диалога.

„ В същото време шепа държавни служители са напът да отвратят българското общество от една потвърдено ефикасна система, каквато е „ Бонус – малус”, добави Милчев. „ Тази разпоредба, която ни предложиха, и тези понятия, демонстрират, че имаме голям проблем и недостиг на експертиза”, уточни той.
Жертвите от тежката автобусна злополука край Своге към този момент са 20 Пострадала при случая жена е умряла в „ Пирогов ”
Комисията за финансов контрол имаше един голям проблем – тя излезе да пази тази разпоредба, без до нея да застанат от Министерство на вътрешните работи и от Министерството на превоза, сподели още той.

Той прикани шефът на КФН Карина Караиванова да отдръпна наредбата. По думите му наредбата не е допустима за хората и би трябвало да се направи втори опит.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР