Повече от 24 часа цялото ни общество се вълнува от

...
Повече от 24 часа цялото ни общество се вълнува от
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Дали Промяната нямате някакъв фетиш към решетките?

" Повече от 24 часа цялото ни общество се вълнува от един въпрос. Кой и за какво сложи решетки на парадния вход на Народно заседание. Задават се и други въпроси - кой и за какво го подреди, кой ще заплати монтажа? ", това съобщи в декларация от Народно заседание Десислава Атанасова от ГЕРБ.

" Съгласно буквата на закона никой не може да унищожи постройка монумент на културата, като инсталира уреди, наподобяващи затворническа структура. Сигурно вие и уважаемите сътрудници, които съвсем бурно приветстваха моята декларация знаят обстоятелства за тази постройка ", продължи тя.

" Сградата е знак не независимостта на българската страна ", безапелационен беше депутатът от ГЕРБ.

" Под надписа " Съединението прави силата ", уважаема смяна, вие монтирахте решетки. От какво ви е боязън? Нали се разхождахте с табели - " нас не ни е боязън "... ", пита Атанасова.

" Не знам дали разбирате, че в най-мракобесните времена на комунизма никой не си е разрешавал сходно нещо със постройката на българския парламент. Не знам дали се пазите от вашия шеф ", добави тя.

" Дали смяната нямате някакъв култ към решетките? Министър-председателят ви изиска решетки за водача на опозицията, само че единствено 24 часа по-късно съдът реши, че те са противозаконни ", сподели Атанасова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР