Повече от 24 часа, след като излъчването на телевизия „Алфа“

...
Повече от 24 часа, след като излъчването на телевизия „Алфа“
Коментари Харесай

Волен Сидеров нападна Валери Симеонов и го обяви за човек на Сорос

Повече от 24 часа, откакто излъчването на телевизия „ Алфа “ беше прекратено, медията стартира да „ излъчва “ известия на партийния водач на „ Атака “ Волен Сидеров.

Припомняме, на 15 октомври беше спряно излъчването на малкия екран и на екрана се появи известието „ Телевизия Алфа спря. Питайте държавното управление за какво “. Вчера от Съвет за електронни медии оповестиха, че не са били известени за прекъсването на малкия екран и желаеха да разбере от управлението ѝ каква е съответната причина.

От нощес обаче на черен декор с бели букви едно след друго се появиха няколко известия, за чийто създател се показва Волен Сидеров. В тях един от ръководителите на Обединени патриоти разгласи съдружния си сътрудник Валери Симеонов за човек на милиардера Джордж Сорос. Ето какво гласят известията:

„ Сорос от десетилетия работи за разбиването с християнството, българската нация и еднаквост. Той постанова джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има собствен вицепремиер в българското държавно управление. Битката против соросоизма е борба на утрешния ден! Българи, определете а чия страна сте “.

„ Как Сорос още ръководи България - Истанбулската спогодба щеше да мине под натиска на ГЕРБ - Цветанов и НФСБ - Валери Симеонов, в случай че не бях се противопоставил гневно “.

„ Как Сорос още ръководи България - На 15 октомври вицепремиерът Симеонов по Българска национална телевизия влезе в разкол във връзка настояването за ерес в Македония, нанесе удар по българската история и се сложи над църковните догми с думите: „ Не виждам за какво канонът би трябвало да бъде спазван... “ Призовавам премиера да каже това позиция на българското държавно управление ли е “.

„ Човекът на Сорос в държавното управление - Валери Симеонов нападна Православието в прорез с всички църковни догми. Работи за ерес на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе “.







Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР