Повече от 215 000 работни места, обучения и стажове за

...
Повече от 215 000 работни места, обучения и стажове за
Коментари Харесай

215 000 работни места и възможности за обучение осигуриха за три години Нестле и Алианс за младежта

Повече от 215 000 работни места, образования и стажове за младежи са обезпечени през последните три години от Нестле и европейските сътрудници на самодейността Алианс за младежта

В началото на Международната седмица на дуалното обучение Марко Сетембри, изпълнителен шеф на Нестле за зона Европа, Близък Изток и Северна Африка (EMENA), съобщи: „ Гордея се с резултатите, които постигнахме с Алианса за младежта. От началото на самодейността през 2014 година събрахме 340 бизнес сътрудници и създадохме 1100 схеми за стаж и процедура в района EMENA. Ще продължим да разпространяваме това като опция за професионално израстване на младежите. “

Паневропейската самодейността Алианс за младежта следва уговорката на Нестле да обезпечи 230 000 благоприятни условия за работа и образование сред 2017 и 2020 година за младежите в зона Европа, Близък Изток и Северна Африка (EMENA).

Нестле си сътрудничи със своите сътрудници от Алианс за младежта в редица новаторски планове за поощряване на практическото образование и младежката продуктивност. По мотив Международната седмица на дуалното обучение компанията започва пилотен план взаимно с Майкрософт за узаконяване на цифровите умения на своите стажанти. Първият цикъл на плана ще включва повече от 60 младежи от фабриките на Нестле във Франция. След привършване на образование за цифрови умения за интервал от шест месеца те ще получат документ от Майкрософт.

Алианс за младежта си слага за цел да приготви идващото потомство бизнесмени. Инициативата сплотява сили с Junior Achievement Европа - най-голямата организация за образование по предприемачество в Европа - с цел да помогне на младите европейци да придобият предприемачески умения. Амбицията на това съдействие е да се подкрепят 500 възпитаници в приемането на интернационална подготовка за предприемачески умения. Подкрепени от своите преподаватели и от бизнес доброволци от компаниите-членове на Алианса за младежта, учениците, участващи в програмата на Junior Achievement Европа, ще се образоват по какъв начин работи една компания, по какъв начин могат да генерират хрумвания и да откриват най-хубавия метод за създаване на пазарни тактики и тяхното реализиране.

През ноември, в границите на Международната седмица на дуалното обучение, Нестле България също ще продължи да следва своя ангажимент и ще даде на младежи от професионални гимназии опцията да се допрян до работните процеси в компанията. Младите ще имат опцията освен да посетят индустриалната фабрика на Нестле България, само че и да вземат участие в специфични интензивности, които да покачат техните познания от професионалното им образование и да развият практическия им опит посредством занимания в действителна работна среда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР