Повече от 2000 фенове на Реал (Мадрид) са върнали билетите

...
Повече от 2000 фенове на Реал (Мадрид) са върнали билетите
Коментари Харесай

Над 2000 фенове на "Реал" са върнали билетите си за финала в Шампионската лига

Повече от 2000 почитатели на " Реал " (Мадрид) са върнали билетите си за финала на Шампионската лига против " Ливърпул ". Мачът ще се играе на 26 май на олимпийския стадион в Киев. Привържениците са показали като причина за отхвърли си проблеми при организирането на пътуването и настаняването в украинската столица.

Заради лимитираното време има огромна възможност " Реал " да не успее да продаде освободилите се билети, пишат медиите в Испания. Подобна беше обстановката във финала на Лига Европа сред " Атлетико " (Мадрид) и " Олимпик " (Марсилия) в Лион, когато 1300 места от плануваните за испанския тим останаха незаети.

Олимпийският стадион в Киев ще е с потенциал 63 000 седящи места за финала в Шампионската лига. За почитателите на двата тима бяха отделени по към 17 000 билета. Още 6700 бяха пуснати в свободна продажба. Останалите места са за формалните лица и сътрудниците на УЕФА.

" Реал " ще преследва трети следващ трофей в Шампионската лига, четвърти в последните пет години и общо 13-и в най-силния клубен шампионат. " Ливърпул " ще се бори за шеста европейска купа и първа от 2005 година, когато британският отбор направи популярен поврат против " Милан ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР