Повече от 2000 души гледаха най-новата българска продукция – „Вездесъщият”,

...
Повече от 2000 души гледаха най-новата българска продукция – „Вездесъщият”,
Коментари Харесай

Вездесъщият събра над 2000 души на гала премиерата си

Повече от 2000 души гледаха най-новата българска продукция – „ Вездесъщият”, дело на компанията “Мирамар Филм”, която ще се популяризира от „ Лента” в киносалоните у нас от 13 октомври.

Дългоочакваната церемония премиера на най-новия български филм събра известни имена от кино средите, представители на шоу бизнеса и почитатели на родното кино в зала 1 на НДК, който светна в алено особено за събитието. Лентата провокира същински възторг измежду феновете и завоюва високата оценка на публиката. Това е следващият филм, с който „ Нова Броудкастинг Груп “ затвърждава поддръжката си на качествени български кино и телевизионни продукции.

Историята е основана на настоящата в наши дни тематика за новите технологии и наблюдението. Сюжетът наблюдава живота на мъж, който последователно се увлича да следи хората към себе си със скрити камери. Всичко стартира като почтено занимание, само че незабелязано героят влиза в ролята на всемогъщ регулатор на непознати ориси.

ВИЖТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ КАДРИ ОТ СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА НА ФИЛМА ТУК

„ Гледам го за повторно, след формалната прожекция във Варна, и желая да кажа, че това е един превъзходен филм. И без непотребни думи, без многословия, това съвпадане на огромната премия „ Златна роза” – на журито, плюс премията на публиката и на рецензията, единствено по себе си приказва за качествата на кино лентата и се случва доста рядко. Тази тройна композиция, 3 в 1, съгласно мен дава превъзходен старт на кино лентата и най-важното благопожелание – той да откри своите фенове. Това е най-важното за всеки филм, след еуфорията, след премиите, след премиерата и блясъка, той да откри своите зрители”, показа кинокритикът Божидар Манов.

“Започнеш ли да гледаш, разбираш, че не можеш да се скриеш от този филм. Той гледа право в теб - натрапчиво, завладяващо, разоръжаващо”, добавя драматургът Юрий Дачев.

Ето какво сподели обичаната българска актриса Татяна Лолова: “Вездесъщият” е български филм на международно равнище, с прелестен екип и превъзходни артисти. Punctum - върхът сред върховете. Бях омаломощена от неспокойствие, наслада, екстаз! Този филм ме влуди, Господи, от кое място се пръкна това момче Велислав Павлов? Какъв Велислав е той? Неговото име е Демон! На добър час на кино лентата!”

Смятам, че „ Вездесъщият” е един в действителност доста прекрасен филм, а най-хубавото е, че е тук и в този момент, че ни допира във времето, в което живеем - в този цифров свят, в който сме съвсем всеки ден. Радвам се и че виждам толкоз доста положителни артисти, прелестни художници, операторът Емил Христов с вездесъщата си камера и доста положителни мои другари – Илиян Джевелеков и цялата тайфа от Мирамар, са създали един доста прекрасен подарък за българската публика”, разяснява артистът Камен Воденичаров.

Премиерата на "Вездесъщият " идва броени дни след триумфа му на 35-ия фестивал "Златна роза ", където събра общо 5 награди - за пълнометражен филм, за мъжка (Велислав Павлов) и женска роля (Теодора Духовникова), както и премия на рецензията и на публиката. За първи път последните две съответстват, което демонстрира, че филмът се прави оценка високо и по фестивалните, и по зрителските критерии.

Това е втора "Златна роза " за „ Мирамар Филм”, като първата е за кино лентата Дзифт през 2008 година През 2011 година компанията продуцира най-успешния филм за годината LOVE.NET, който също е копродуциран от NOVA.

С първите си появи на огромната сцена "Вездесъщият " към този момент даде ясна поръчка, че ще бъде блестяща композиция, която ще задоволи усетите на разнообразни публики. Той дава обещание да наложи голям брой нови лица в българското кино, а упованията на продуцентите са лентата да се трансформира в неоспорим зрителски шлагер. "Вездесъщият " е следващият български филм след LOVE.NET, "Маймуна ", "Бензин ", "Воевода ", който се осъществя със съдействието на "Нова Броудкастинг Груп ".

Повече вести ще откриете на формалната Фейсбук страница на "Вездесъщият ".

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР