Повече от 200 са установените случаи на лица, които са

...
Повече от 200 са установените случаи на лица, които са
Коментари Харесай

МВР: Повече от 200 са досъдебните производства за неспазване на карантината

Повече от 200 са откритите случаи на лица, които са нарушили карантината си. Това са хора, които се завръщат от чужбина и такива, които имат контакт с лица с ковид. Това заяви вътрешният министър Младен Маринов. По случаите са формирани досъдебни производства.
Повече от 24 000 души са под домашна карантина в страната.
По-голямата централизация е в София и по-големите регионални градове. Мерките, които затрудняват най-вече жителите сега, са контролните пунктове на изходите и входовете на регионалните градове.
От през вчерашния ден по предписание на премиера в помощ на контролните пунктове са включени и чиновниците на тол системата.
Те насочват главно товарния трафик, тъй че да бъде облекчено прекосяването през КПП-тата. Основни проблеми се оформят на методите от Перник към София, тъй като огромна част от перничани работят в столицата. „ Правим всичко допустимо да разпределим потоците, тъй че чакането да е минимално. В момента на Владая има към 2 км опашка, само че сме изпратили 12 полицейски чиновници, тъй че тя понижава “, изясни Младенов.

Мерките са строги, само че такива би трябвало да бъдат, с цел да издържим до края на рецесията, добави Маринов и помоли жителите за схващане и подпомагане.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР