Повече от 200 милиона американски телефона получиха нотификация за тестовото

...
Повече от 200 милиона американски телефона получиха нотификация за тестовото
Коментари Харесай

Предупреждението Тръмп беше изпратено на повече от 200 млн. души

Повече от 200 милиона американски телефона получиха нотификация за тестовото „ президентско предупреждение”. Тестът цели за провели дали неизползваната преди информационна система работи, заяви BBC, представена от БГНЕС.
За разлика от другите предизвестия, като тези за естествени катаклизми, тук няма метод да се спрат тези известия, в случай че устройството не бъде изключена или не бъде блокиран достъпът до тефонната мрежа.
Някои хора разказват теста, като „ Предупреждението Тръмп”, само че американските водачи не са включени персонално в опита. За него е отговорна Федералната организация за управление на незабавните обстановки (Fema), който ще управлява системата и ще пуска сигнали при разпореждане от страна на президента Тръмп.
Причини за стартиране на такова предизвестие ще бъдат огромни закани за националната сигурност, като ракетна офанзива, терористичен акт и естествени катаклизми.
Предупреждението е във тип на текст казващ „ ТОВА Е ТЕСТ на Националната безжична незабавна система за уведомяване. Не е нужно да се подхващат дейности ”.
Проведения тест за последно е бил изпълняван през 2015 г,. като оттогава се тества един път на няколко години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР