Повече от 200 милиарда юана (28,16 милиарда щатски долара) средства

...
Повече от 200 милиарда юана (28,16 милиарда щатски долара) средства
Коментари Харесай

Правителството отпуска 200 млрд. юана за инвестиции тази година

Повече от 200 милиарда юана (28,16 милиарда щатски долара) средства от централния бюджет са отпуснати за разширение на ефикасните вложения от началото на годината досега, като те съставляват повече от 30% от годишната планувана сума, съобщи на конференция Лиу Сушъ, заместник-ръководител на Държавната комисия за развиване и промени.

Общо 700 милиарда юана ще бъдат заделени от бюджета на централното държавно управление за вложения през 2024 година Освен това е планувано издаването на 3,9 трилиона юана облигации със особено предопределение за локалните управляващи, което съставлява нарастване от 100 милиарда юана по отношение на предходната година.

По думите на Лиу Сушъ, комисията е завършила предварителната селекция на планове за локални облигации със особено предопределение. До момента са разпределени средствата за 15 000 плана, чиято реализация би трябвало да стартира преди края на юни.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34690Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед21168Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед41768Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед42885Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед86031Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед554458Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183999Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед127753Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 д
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР