Повече от 200 деца от цяла България ще стартират в

...
Повече от 200 деца от цяла България ще стартират в
Коментари Харесай

Над 200 деца влизат в атлетическа битка на Darko Team Baby Cup 3

Повече от 200 деца от цяла България ще започват в третото издание на турнира  по лека атлетика Darko Team Baby Cup. Надпреварата е за деца на възраст от 4 до 13 години и ще се организира на стадион „ Васил Левски “ на 30 април 2023 година, неделя.

Атлетите ще се състезават на 50 метра и 60 метра и ще бъдат разграничени в 10 възрастови групи. Участниците ще бягат с деца родени само в същата година, а надпреварата е отворено за всички - без значение дали имат състезателен опит или членуват в клуб.

Идеята на уредниците е да дадат късмет на най-малките спортисти да се състезават на най-голямото оборудване за спорт в България и да се срещнат с атлетическите конкуренциите в положителна и приятна конюнктура.

Всички сполучливо приключили състезатели ще получат орден в символ на почитание към напъните им, най-бързите ще бъдат наградени с дарове от сътрудниците на шампионата.

Регистрацията за надпреварата към този момент стартира в уеб страницата: www.babycup.darkoteam.com Там може да намерите и всички правила и детайлности за надпреварата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР