Повече от 20% от руснаците възнамеряват да откажат новогодишните партита

...
Повече от 20% от руснаците възнамеряват да откажат новогодишните партита
Коментари Харесай

Коронаврусът отказва над 20% от руснаците от парти за Нова година

Повече от 20% от руснаците имат намерение да откажат новогодишните празненства заради боязън от заразяване с. Такива данни произтичат от изследване на банката " Откритие ", осведоми ТАСС. " 21% от руснаците имат намерение да се откажат от новогодишните празненства от боязън от заразяване с ковид. Най-предпазливи в това отношение са жителите на Московския район (29%) и Северен Кавказ (28%). Най-малко внимателни са жителите на Далечния изток (14%) и Урал (15%) федерални области ", се означават в отчета.
В същото време 31% от интервюираните към момента не са решили дали ще вземат участие в всеобщите новогодишни тържества. Само 13% от руснаците са подготвени да вземат участие в всеобщи събития и празненства за Нова година, в случай че няма публични забрани. Още 5% от интервюираните са подготвени да отидат на новогодишно пътешестване до Русия, други 2% възнамеряват да отпразнуват Нова година в чужбина. 36% от руснаците имат вяра, че през 2021 година те ще се върнат към живота без ограничавания.  За 15% от интервюираните е " явно ", че рестриктивните мерки нямат смисъл и затова ще бъдат анулирани. Други 12% имат вяра, че епидемията ще отшуми сама, а 9% свързват оптимистичните си упования с появяването на нова ваксина, сочат резултатите от изследването. По-голямата част от популацията на страната (41% от анкетираните) има вяра, че пандемията няма да завърши през новата година . Анкетата е извършена на 16-19 октомври въз основа на представителна извадка от 1 000 руснаци на възраст 18-65 година в градове с население над 100 000 души.
 Нова година в София (ВИДЕО) Нова година в София (ВИДЕО)
Новата 2020 година пристигна, а както се поставя беше отпразнувана и уместно. FB_VIDEO Цяла София блестна от фойерверки и светлини в пол...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР