Повече от 20 международни доставчици изключиха руските новинарски телевизионни канали,

...
Повече от 20 международни доставчици изключиха руските новинарски телевизионни канали,
Коментари Харесай

Повече от 20 международни доставчици изключиха руските новинарски ТВ канали

Повече от 20 интернационалните снабдители изключиха съветските новинарски телевизионни канали, предава Униан. В същото време доста снабдители, на техните честоти, стартираха маратона на United News, консолидирано лъчение на украински телевизионни канали, което споделя за войната и съветската експанзия.

На 26 февруари медия 1+1, дружно с водещи медийни групи в Украйна, предизвикаха прекъсването на съветските новинарски телевизионни канали на интернационалния пазар, като изпратиха надлежно отворено писмо до основни снабдители на телевизия и OTT. На молбата дадоха отговор над 20 локални снабдители от Полша, Австралия, Словакия, Чехия, Канада, Естония, Литва, Латвия, България, Германия, както и представители на интернационалните корпорации, които от 26 февруари започнаха да изключват пропагандните канали на спътник, в кабелни мрежи, в OTT платформи и други запаси.

„ В тези няколко дни получихме гневен отговор от интернационална публика. Доставчиците са подготвени да се срещнат с нас, схващат значимостта на сходни дейности и ни поддържат изцяло. Към днешна дата, повече от 20 компании, които имат голяма публика, имат отхвърли да излъчва съветски телевизионни канали " Все още сме в договаряния с доста от тях и сме сигурни, че резултатът ще бъде позитивен. Войната се води на няколко фронта и ние сме подготвени да нанесем непоправими загуби на осведомителния ", разяснява " 1+1 медия ".

Припомняме, че от 26 февруари каналите на всички медийни групи в Украйна излъчват във формата на единно осведомително предаване „ Обединени вести “. За непрестанно даване на информация медийните групи излъчват на собствен ред. В взаимното предаване се включват представители на въоръжените сили на Украйна, Съвета за национална сигурност и защита, Оперативна програма и други структури, от които зависи ходът на събитията. Телевизионните канали обективно и навреме дават изчерпателна информация от разнообразни райони на страната 24/7 и са подготвени да дават своя ефирен сигнал на снабдители от цялостен ​​свят, с цел да обезпечат лъчение и отразяване на същински събития.

Технически параметри на лъчение: спътник Astra 4A, периодичност 12130, дебит 27500, отвесна поляризация, FEC¾.

ПРЕВОД: ПИК
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР