Повече от 19 години Добрина Чешмеджиева е едно от лицата

...
Повече от 19 години Добрина Чешмеджиева е едно от лицата
Коментари Харесай

Добрина Чешмеджиева мечтаела да стане продавачка на платове

Повече от 19 години Добрина Чешмеджиева е едно от лицата на Българска национална телевизия. Затова и е мъчно да се повярва, че водещата на предаването „ Референдум “, която е родена в Пловдив, в никакъв случай не е мечтаела да се занимава с публицистика, научи HotArena.

Като дребна желала да е продавачка на платове, а по-късно и писателка. Съдбата обаче очевидно знае най-добре, тъй като я ориентира за стаж точно в Българска национална телевизия, където Добрина работи и до през днешния ден.

Идеята на водещата да продава платове й хрумнала, когато била напълно дребна. Тогава тя постоянно ходела с майка си в магазини, претрупани с разноцветни и разнообразни материи. Бъдещата водеща мощно се впечатлявала, когато продавачките с обсег развивали платовете от огромни топове и по тази причина почнала да мечтае един ден да прави същото.

По-късно, към този момент в първи клас, на Добрина й хрумнало да стане писателка, дори написала книга, която украсила с илюстрации. Като пораснала тези фантазии отшумели от единствено себе си, написа " Уикенд ".

  

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР