Повече от 12 часа жители на Бургас са без ток.

...
Повече от 12 часа жители на Бургас са без ток.
Коментари Харесай

Квартал в Бургас без ток заради наводнен трафопост

Повече от 12 часа поданици на Бургас са без ток. Причината е наводнен трафопост и късо съединяване поради проливния дъжд. Цяла нощ жителите на Бургас са звънели на дежурните телефони в електроразпределителното сдружение, само че оттова екипи са изпратели едвам в 10 часа сутринта.

Бургас

Това е един от жилищните блокове, който е без ток повече от половин ден. Тук живеят фамилии с дребни деца и бебета, които се отопляват единствено с електричество. Хората още не могат да си обяснят по какъв начин в 21 век могат да останат без ток повече от 12 часа.

Според хората спешните екипи на EVN са пристигнали едвам в 9 часа сутринта. Направили са оглед и са си тръгнали. Час по-късно идва втори екип, който стартира да покрива с найлон протеклия покрив на трафопоста. Аварийните екипи отхвърлиха да разясняват повода за какво един от огромните комплекси в Бургас е без ток.

От пресцентъра на електроразпределителното сдружение обясниха, че повода за огромната повреда е протекъл покрив на трафопост. От там обявиха, че вършат всичко допустимо да отстранят казуса, само че не се ангажират с тъкмо време. До тогава бургазлии са принудени да бъдат на студено и без ток.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР