Повече от 1000 човека в Дубай притежават състояние на стойност

...
Повече от 1000 човека в Дубай притежават състояние на стойност
Коментари Харесай

Какъв е животът на „децата на богаташчетата“ в Дубай

Повече от 1000 индивида в Дубай имат положение на стойност повече от 30 милиона $.

Рашид Белхаса, прочут с прякора Money Kicks, е образец за хайлайфа на Дубай, без значение, че е единствено на 15 години. Семейството му има повече от 20 компании, в това число компания за транспортни услуги, както и такава за недвижими парцели.



Рашид е един от многото, които вземат решение да споделят първокласния си живот в обществените мрежи. До този миг 15-годишният е привлякъл близо 600 000 почитатели в Инстаграм, което по-късно асъдействало и към неговото решение да сътвори лична линия облекла. Младият младеж показа една от основните си цели за бъдещето – да стане най-успешният бизнесмен в целия Близък Изток.

Животът на Рашид е цялостен с вълнуващи срещи. Едни от най-популярните звезди особено отделят от времето си, с цел да се срещнат с него. Сред тях са Марая Кери, Джеки Чан, Роналдо, Меси, Логан Пол, Ирина Шейк, Кевин Харт и доста други. Тинейджърът има 50 лъва, като постоянно си играе с по-малките в личния си дом.













Много хора са питат дали сходен живот е подобаващ за подрастващи. Спорът се задълбочи, когато във видео 15-годишният съобщи, че обича парите и точно те са това, което го отличавало от другите.

Снимки на стотици други деца като Рашид могат да бъдат открити в профила в Инстаграм под името Rich Кids of Dubai.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР