Повече от 100 руски туристи се готвят да нощуват на

...
Повече от 100 руски туристи се готвят да нощуват на
Коментари Харесай

Световните агенции предават в момента: 100 руски туристи заседнаха на летище Варна

Повече от 100 съветски туристи се готвят да нощуват на летище „ Варна “ поради повредата на техния аероплан Boeing 737-300 на самолетна компания Bul Air, чийто под наем полет е арестуван с 11 часа, предават международните организации и " Блиц ".

„ Полетът по маршрута Варна-Внуково (Москва) в началото се възнамерява в 7:50 часа сутринта московско време (съвпада с българското), само че е отсрочен за неопределен срок заради механически аргументи. Необходимите за ремонта на самолета аварийни елементи ще бъдат доставени в най-близко време от летище „ София “, оповестяват от осведомителния стенд на самолетната компания.

Пътниците са имали време да минат през чек-ин, паспортен надзор и даже вършат покупки в безмитните магазини, само че сътрудниците на летището ги молят да се върнат в преддверието. Излитането е отлагано няколко пъти от 7:50 до 12:00, а по-късно до 14:00. В момента е изместено до 18:30.

Сумарно задържането сформира към този момент повече от 10 часа. Повечето туристи на полет LB 125 са съветски туристи, завръщащи се от Москва след лятна отмора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР