Повече от 10 милиона души поискаха импийчмънт на президента на

...
Повече от 10 милиона души поискаха импийчмънт на президента на
Коментари Харесай

Над 10 милиона души поискаха импийчмънт на Доналд Тръмп

Повече от 10 милиона души желаеха импийчмънт на президента на Съединените щати Доналд Тръмп. Двама народни представители от Демократическата партия внесоха подписката в Конгреса на Съединени американски щати, оповестява Агенция Франс Прес.

“Държим в ръцете си 10 милиона аргументи да бъдем тук в този момент ”, сподели конгресмена Ал Грийн, който дружно с новоизбраната национална представителка Рашида Талиб провежда внасянето на десетки кашони със описи. Талиб беше и конгресменът, който внесе в Комисията по правораздаването на Камарата на представителите искане да бъде открито дали Доналд Тръмп е направил нарушавания, заслужаващи отстраняването му от поста.

“В тези тъмни времена за нашата страна, за мен подписите са миг на светлина ”, сподели Рашида Талиб.

Доналд Тръмп твърди, че отчета на специфичния следовател Робърт Мълър изцяло го оневинява по съмненията, че неговата акция е сътрудничила с Русия, а самия Тръмп е попречил правораздаването. В Демократическата партия считат, обаче, че отчетът съдържа голям брой случаи, в които Тръмп е попречил правораздаването.

Не всички демократи желаят започване на процедура по импийчмънт. Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси сподели, че подобен ход ще внесе в допълнение разединение в американската нация./БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР