Повече от 10 години чакахме да излезе продължение на великолепната

...
Повече от 10 години чакахме да излезе продължение на великолепната
Коментари Харесай

Феноменалните 2 с нов трейлър

Повече от 10 години чакахме да излезе продължение на превъзходната анимацимация " Феноменалните ".

Това лято най-сетне ще видм продължението на кино лентата, разказващ за необичайния живот на едно на пръв взор нормално американско семейство. Кое му е елементарното? Ами родители, деца, учебни разправии, служебни проблеми... Но какви служебни проблеми?

Ето тук идва необикновеният миг за фамилията на феноменалните - те всички са феноменални! Членовете на това на пръв взор безшумно, непретенциозно и възпитано семейство, имат удивителни качества: Таткото има мощ, майката - разтегливост, щерка им може да основава мощни енергийни полета, а синът им е бърз като светлината. Но в фамилията има и бебе и какво умее то е към момента неразбираема мистерия. Още по-голяма става бъркотията в фамилията, когато таткото е оставен да се грижи за семейството, за подрастваща тинейджърка, за избухливо хлапе и за напълно малко бебе с непредвидима и неконролируема заложба.

Как да намерят баланс сред фамилията и работата може би за никого не е било толкоз сложна задача, както за фамилията на феноменалните. Особено, когато от тях зависи, несъмнено, оцеляването на човечеството. 

Това ще разберем на 15 юни, когато филмът се появи по кината. А в този момент да изгледаме занимателния филмов откъс, оповестен в YouTub канала Disney•Pixar.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР