Повече хейт е равно на повече слава! Или поне в

...
Повече хейт е равно на повече слава! Или поне в
Коментари Харесай

Най-добрата приятелка на Вели Отвертката с viral резил в TikTok

Повече хейт е равно на повече популярност! Или най-малко в това има вяра TikTok-ърката Теди, чието видео стана viral в платформата. Всъщност тя има много клипчета, само че това по-долу мазета рибата:

Под видеото Теди пита по какъв начин да изтрие видеото и приканва хората да спрат да разясняват, само че въпреки всичко, в случай че успее да изтрие клипчето, ще обобщаваме. Тийнейджърката се сблъсква с една остаряла " задача " - в случай че четвъртият изпревари третият, на кое място ще бъде четвъртият. 

Виж още: " Дневникът на една кучка ": Как да спечелиш един мъж със личните му номера! 

" Ами, защото четвъртият изпреварва третия, ще стане втори ", уверена е тя. " Много хора, ще кажат, че ще стане трети, обаче той действително не става трети, тъй като, в случай че се замислиш... Просто те са първи, втори, трети и четвърти ", приключва Теди и тук съдим по погледа ѝ, че май нещо се случва сред ушите на TikTok-ърката и евентуално хваща накъде отиват нещата. 

Виж още: На едни порастват, на други спадат! Гърдите на Вели Отвертката тормозиха почитатели

Под видеото има над 1200 коментара, които, в случай че някой желае, дано самичък си ги прочете, само че измежду по-милите е догатката, че Теди се излага " за пред камера " и единствено поради лайковете и почитателите.

@tedi.e.top

 

♬ original sound - Tedi
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР