Повече държава – това е основната идея на Визия за

...
Повече държава – това е основната идея на Визия за
Коментари Харесай

Паргов: Повече държава – това е основната идея на „Визия за България“

Повече страна – това е главната концепция на „ Визия за България “. Нашата цел е да предоставим на българското общество своята позиция за това, по какъв начин би трябвало да се развива България през идващото десетилетие.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов в Казанлък по време на среща със социалистите от спорен клуб за лява политика „ Георги Кирков ” и Движението на ветераните от Българска социалистическа партия в града.

„ Самият документ „ Визия за България “ съставлява вижданията ни по разнообразни въпроси в региона на демографията, стопанската система, образованието, опазването на здравето, културата и други. Нашето предпочитание е да стартираме разговора с обществото, защото България е изправена пред тежко предизвикателство, което изисква народен консенсус “, сподели Паргов и изясни, че става въпрос за едно предизвестие на учените, че към средата на века българският етнос ще бъде в малцинство.

„ Това се случва за първи път в 1 300-годишната история на България “, съобщи той.

„ Ето за какво е значим този документ. Важен е, тъй като предлага решения. Те се нуждаят от конкретизация, с цел да се трансфорат в действителни политики “, посочи Калоян Паргов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР