Повече американци се евакуират от Хаити с помощта на представителя

...
Повече американци се евакуират от Хаити с помощта на представителя
Коментари Харесай

Още американци се евакуират от Хаити на фона на вълнения

Повече американци се изтеглят от Хаити благодарение на представителя на Съединени американски щати Кори Милс, R-Fla. Група от 13 души отпътуваха от Порт-о-Пренс през уикенда на фона на ескалиращите опасения за сигурността и затварянето на главното летище на Хаити, което блокира доста чужденци в страната.

„ Нашият екип сполучливо организира още едно избавяне на 13 американци от PAP Хаити “, сподели Милс в понеделник в обществените медии.

Мириам Чиноти, мисионерка, която е била в Хаити от 14 години, беше измежду групата и показа прекарването си от блокиране в отдалечено село в южната част на Хаити. „ Бяхме в сигурност, само че по-късно не можахме да излезем. Бяхме там три седмици, а трябваше да сме там единствено две “, сподели тя пред NBC News.

Cinotti разказа в детайли предизвикателната логистика на евакуацията от отдалечено място, в това число сложния достъп до интернет и оборудванията за щемпел. Тя сподели, че Project Dynamo, организация, профилирана в евакуационни интервенции, и нейнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР