Повдигнати са обвинения за убийство на родителите на трите деца

...
Повдигнати са обвинения за убийство на родителите на трите деца
Коментари Харесай

Обвиниха в убийство родителите на децата, държани под ключ

Повдигнати са обвинявания за ликвидиране на родителите на трите деца в столичния квартал " Люлин ", държани под ключ. Обвиненията са повдигнати след извършен през днешния ден следствен опит, заяви Нова телевизия.

Дядото на децата и татко на майката - 87-годишният Стефан Янев, беше разгласен за липсващ и открит погубен, откакто алармира в предаването " Съдебен спор " за проблемите в фамилията. Момичетата, които Янев се пробва да избави, са на 13, 14 и 18 години. Животът им минава сред четирите стени на апартамент в " Люлин ". Без другари и без учебно заведение. Не са ходили даже на детска градина.

Решението било на родителите. Майката споделя, че просто не харесвала българското обучение. Децата и родителите делели една дребна стая. Не общували със съседите си. Някои от тях настояват, че родителите били почитатели на " черква, която ги подпомагала ".

Пак съгласно съседи, възрастният мъж е пребиван постоянно от личната си щерка. Карали се за битови сметки. От Община Люлин разбрали, че децата не вървят на учебно заведение и пробвали да се срещнат с родителите. Но безуспешно…

 Социалните също не знаели, че в фамилията има проблем. При тях нямало сигнали. Попаднали пред жилището инцидентно през 2011 година след сигнал за пожар. Не разбрали обаче, че децата са били неглижирани.

В Министерство на вътрешните работи имало тъжби. Бащата и дъщерята с е оплаквали един от различен - главно от неплатени сметки. Преди да бъде погубен пенсионераът, служителите на реда още веднъж ревизирали адреса. Съседка твърдяла, че е дядото е пребит от щерка си.

Отзовалият се на сигнала патрул обаче не чул звук и крясъци от жилището. И никой не отворил вратата. Не можели да влязат вътре без да са сигурни, че нечий живот е заплашен. Междувременно стана ясно, че децата ще бъдат настанени в спешен център.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР